Tattoo i Holbæk

Lørdag er der tattoo i Holbæk. Ikke mindre end otte musikkorps deltager.

Lørdag er der tattoo i Holbæk. Arkivfoto: Michael Johannessen.

Lørdag er der tattoo i Holbæk. Arkivfoto: Michael Johannessen.


Selve tattooet holdes på Holbæk Stadion, men allerede lørdag formiddag kan man opleve musikkorpsene, når de går fra Havnepladsen via Ahlgade, Klosterstræde, Kirkestræde, Jernbanevej og Smedelundsgade til Holbæk Stadion. Det første korps går klokken 10.30 og sidste korps ca. en halv time efter.

De otte korps, som deltager ved dagens Holbæk Tattoo er Roskilde Garden, Slagelse Garden, Nykøbing Falster Garden, Danehof Garden (Nyborg), Allerød Tamburkorps, Hjemmeværnskompagni Rosenborg, Holbæk Pipeband – og naturligvis Holbæk Garden. I alt ca. 300 deltagere.

Vigtig test inden mesterskaber
I starten af juli er der både DM og VM og derfor er Holbæk Tattoo ikke blot underholdning, men også en vigtig test inden disse konkurrencer. Man har derfor hentet to internationale dommere ind, som vil give korpsene feedback på deres performance.

Ved sidste danmarksmesterskab blev Roskilde Garden nummer et og Holbæk Garden nummer to, så det bliver spændende for korpsene at tjekke formen ud hos konkurrenterne.

Tattooet på Holbæk Stadion starter klokken 13.30 og slutter ca. kl. 16.00 og der er gratis entré.

Info:
Holbæk Tattoo
Dato: Lørdag d. 30. maj 2015, kl. 13.30.
Sted: Holbæk Stadion, Borgmestergårdsvej, Holbæk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12345