Vikingemarked på Orø

I dagene 22. – 26. juli 2015 er der vikingemarked på Orø.

Orø Vikingemarked 2015 er et marked kombineret af en stærk interesse for Orø’s vikingehistorie og formidling af perioden som den kunne være, hvor Orø havn spiller rollen som mindre handelsby i Isefjorden med fest, sang og mad, samt formidling af vores kulturhistoriske arv i Danmark og her på Orø.

Der bliver mulighed for at se og opleve forskellige værksteder, høre historierne, fortællinger og de bedste løgnhistorier. Du kan også “tinge” med vikingerne i handelsboderne, smage på vikingemad, smede din helt egen vikingekniv og meget mere til.

Læs mere om Orø Vinkingemarked og se hele programmet på: www.orøvikingelaug.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12345