Cirkus Baldoni

Der er noget for hele familien, når Cirkus Baldoni slår teltdugen til side og inviterer indenfor til en bred buket af cirkusnumre.

PRfoto: Cirkus Baldoni

PRfoto: Cirkus Baldoni


I år det det 15. turnésæson for cirkusset, der siden den første tur på landevejene i 2002 har præsenteret et program for hele familien, som bl.a. byder på rola rola artisten Eduardo, der samtidig er en fabelagtig jonglør, det meget specielle håndstandsnummer ”Hands to Violin” hvor håndstandsartisten har en violinspillende kvinde siddende oven på sig, når han udfører sin horisontale håndstand. Hula hoop artisten Maria, den stærke mand Herkules der blandt andet griber en kanonkugle der flyver igennem luften og bøjer jernstænger og luftartisterne ”Pirates of the Circus” kommer helt sikkert til, at imponere selv det mest kræsne publikum.

Det hele bliver kædet sammen af vel nok Danmarks mest populære klovn Danilo samt den bugtalende direktør Baldoni der naturligvis har sin velkendte løve Leonardo på armen.

Pr. 1. april kendes følgende spilledato/sted i Holbæk Kommune:

Dato: Lørdag d. 9. juli 2016
Sted: Orø
Billetter: Tlf. 20 86 60 10 (kl. 11-14) eller www.baldoni.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12345